.
Кому війна, а кому …

Кому війна, а кому …

mlp / 23.01.2023

Кому війна, а кому …

Скоро буде рік, як росія напала на Україну.
На противагу путіну, лукашенко, а також багатьох міжнародних експертів та керівників різних держав, коли заявлялося, що наша держава приречена на поразку протягом 3 - 5 днів, а тому немає ніякого зиску збройним силам України оборонятися, тим паче надавати в цей період військову та економічну допомогу - Україна витримала. 
Витримала :
- завдяки нашому народу, який показав всьому світу свою незламність і непоборність;
- завдяки налагодженню роботи керівних органів держави;
-а також появі тисяч волонтерів
- російську навалу було зупинено.
Зупинка «рашистів» своїми силами, та заповзята боротьба за свою державу, спонукали демократичний світ змінити свою упередженість відносно України та очікуваного результату воєних дій. Надалі, спочатку на словах, а потім вже реально, почали надавати підтримку та допомогу Україні. Спочатку через систему санкцій проти росії, потім у економічній та фінансовій підтримці нашої держави, потім поставками боєприпасів та військової техніки. Це у великій мірі допомогло ЗСУ, і зменшило наші втрати, та у подальшому надає нової міці в запеклій непримиренній боротьбі.
Президент держави, Верховна Рада, кабінет Міністрів - постійно приймають рішення по збільшенню фінансових коштів яких постійно потребує Війна. Це безумовно дає свої наявні результати. Але держава та допомога зарубіжних друзів України, не спроможна закрити всі наявні потреби збройних сил. На допомогу армії прийшли тисячі волонтерів. Саме вони своїми організаційними можливостями, через волонтерські фонди, налагодили зв’язок між громадянами держави та потребами бойових частин, і організували нескінчений потік допомоги на потреби ЗСУ, що стало дуже відчутним у перебігу результатів військових дій. 
Волонтерський рух, спонукав міліони українців, а також громадян зарубіжних країн, фінансово включитись в процеси підтримки військових сил. Те, що не може організувати і поставити держава, організує і поставляє волонтерський рух. Від їжі та спорядження, безпілотників та космічних послуг, автотранспорту та бойових машин піхоти, і так далі і далі - все це є в списку народної підтримки. 
Такого волонтерського руху, по підтримці своїх воїнів, в історії земної цивілізації, мабудь не було. 
За це волонтерам Велика шана, та Вдячність. Після Перемоги, держава обов’язково повинна відзначити цих людей за їх діяльність.
Разом з тим, в засобах масової інформації, неодноразово поширюється інформація про деяких керівників центрального та регіонального рівня, які, в цей військовий час, займаються мародерством, розпродують гуманітарну допомогу та використовують у своїх цілях, надані міжнародними доброчиними організаціями, транспортні засоби та обладнання.
В соціальній мережі появляються деякі персонажі, які заявляють що вони допомагають армії, і звертаються до населення за фінансовою підтримкою з метою - поставки спеціального спорядження ЗСУ. При цьому вони не відносяться ні до яких Фондів по підтримці, не являються волонтерами. Але, надають свої банківські реквізити для перерахування коштів, і розповідають про «благородні плани». При цьому, деякі із таких псевдоволонтерів, мають такі «широкі фізіономії», що виглядає дуже дивним можливість таких людей бути насправді волонтером. Тим паче, коли деякі із таких «активістів» знайомі миколаївцям не по благочинним діям в минулому, а по скандалам та різного роду махінаціям.
До війни, такі персонажі, в більшості випадків, як-то кажуть, «були ніким і звали їх ніяк», а зараз, раптом стали такими «патріотами», що хто їх не знає, той може повірити у їх «благородство» і піддатись на їх прохання переведення коштів.
Деякі з таких, стали краще жити ніж до війни, поміняли автомобілі і інше.
На додаток до всього цього, сьогодні познайомився з матеріалом на ZN.UA, який прямо називається «Тилові пацюки Міноборони під час війни «пиляють» на харчах для ЗСУ більше, ніж за мирного життя».
Згідно цієї інформації виявлено контракт на поставку продовольчих товарів для збройних сил, по якому в угоді вартістю 13,16 мільярда гривень, укладеною 23.12.22р., вартість деяких продуктів їжі завищена у 2 і більше разів, ніж в роздрібній торгівлі Києва. 
Картопля 22 грн. за 1 кг;
яйця 17 грн. за 1 шт.;
цибуля 42 грн. за 1 кг.
Що це таке???
Торгівля на крові ???
Хто це дозволяє ???
Куди дивляться спеціальні органи ???
Як так має бути в цей особливо тяжкий час ???

Каральні та контролюючі органи держави  повинні безвидкладно розібратися з подібними історіями, і не тільки в столиці, виявити та наказати винних і зупинити у подальшому таке неподобство.
А громадян держави запрошую не стояти в стороні, коли на ваших очах здійснюється таке паскудство. Ми з Вами довели,  що ми Великий народ, що ми гідні Своєї Держави. І ми не маємо допускати наявність таких негативних проявів.

Слава Україні !
П.Л. МОЙСОЛ 

04.03.2023
Задача держави повернути своїх громадян !!!
30.01.2023
Рецензія на військову тему…
23.01.2023
Кому війна, а кому …
18.01.2023
Коли припиниться це неподобство в Миколаєві ?
16.02.2022
Жилой дом, а по бумагам стройплощадка. Как новые ЖК переводят на промышленные тарифы.
08.02.2022
Что-то с цифрами не так...
07.02.2022
Очередные изменения влияющие на рынок недвижимости Украины.
12.01.2022
Инвестиции в недвижимость: как сохранить и приумножить.
27.12.2021
Сделаем пространство, в котором живем, удобным для всех.
22.12.2021
Жители города должны влиять на принимаемые решения.
| | | | - | | | | | |