.
Крупнейшая литовская компания проявила заинтересованность в восстановлении дорог Николаевской области.

Крупнейшая литовская компания проявила заинтересованность в восстановлении дорог Николаевской области.

mlp / 11.09.2017

У понеділок, 11 вересня, в облдержадміністрації відбулася робоча зустріч з представниками найбільшої компанії сектора будівництва транспортної інфраструктури в Балтійських країнах «KAUNO TILTAI», яка зацікавлена у будівництві доріг у Миколаївській області.

Заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи, радник очільника області Володимир Шульмейстер, начальник Служби автомобільних доріг в області Сергій Ткаченко обговорили з представниками компанії «KAUNO TILTAI» перспективи співпраці у відновленні дорожньої мережі Миколаївщини.

Голова правління та генеральний директор акціонерного товариства Алдас Русявічюс розповів, що їхня компанія має намір розпочати діяльність на ринку будівництва України, і Миколаївщина, зокрема може бути першою областю, де литовці відновлюватимуть дороги, доводячи їхню якість та відповідність усім нормам.

Представники «KAUNO TILTAI» зазначили, що займаються реконструкцією мостів, доріг та залізничних шляхів. І вже до кінця цього року компанія офіційно зареєструє свою діяльність в Україні.

Заступник голови облдержадміністрації Валентин Гайдаржи окреслив основні автомагістралі області та ремонтні роботи, які на них ведуться і яких дороги ще потребують.

Зокрема, мова йшла про проект бетонної траси Н-14 «Миколаїв-Кропивницький», на якій заплановано здійснення капітального ремонту. Представники «KAUNO TILTAI» висловили готовність та зацікавленість роботи у подібних проектах. «З бетоном ми вміємо працювати. Зараз у нас дуже популярні монолітні будівництва», - сказав голова правління та генеральний директор акціонерного товариства Алдас Русявічюс.

Валентин Гайдаржи підтвердив, що вже наступного року Службою автомобільних доріг в області будуть оголошені тендери. Про всі деталі можна буде дізнатися на офіційному порталі оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «ProZorro».

Для довідки: «KAUNO TILTAI» - найбільша компанія сектора будівництва транспортної інфраструктури в Балтійських країнах.

За рік компанія виконує до 300 проектів різного масштабу і складності, починаючи з дрібних і закінчуючи проектами найбільших об’єктів транспортної інфраструктури Литви. Для забезпечення якості в компанії діє сертифікована лабораторія, результати досліджень та випробувань якої визнані у всьому Європейському Союзі.

У компанії працює 1000 людей, більше 200 з яких – кваліфіковані інженери в галузі будівництва транспортної інфраструктури.

У 2017 році відкрито представництво компанії в Україні.

Источник: Николаевская ОГА

| | | | - | | | | | |