.
В Николаевском филиале ГП «АМПУ» выявлено 10 десять человек, действия которых подпадают под нарушение Закона Украины «О предотвращении коррупции».

В Николаевском филиале ГП «АМПУ» выявлено 10 десять человек, действия которых подпадают под нарушение Закона Украины «О предотвращении коррупции».

mlp / 19.09.2016

Об этом информировала пресс-служба.

У Миколаївській філії ДП «АМПУ» (адміністрації Миколаївського морського порту) на розширених нарадах з керівниками структурних підрозділів систематично наголошується про необхідність якісного та ефективного виконання посадовими особами своїх службових чи представницьких повноважень, а також про об’єктивність та неупередженість прийняття рішень під час виконання зазначених повноважень, з неухильним дотримання вимог чинного законодавства України.

18 липня 2016 року в м. Києві під головуванням Заступника Міністра інфраструктури України Лавренюка Ю.Ф. відбулась координаційна нарада щодо діяльності уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції на підприємствах, установах та організаціях, що входять до сфери управління Міністерства інфраструктури України. Заступником Міністра було надано окреме протокольне доручення щодо проведення ретельних перевірок службових та посадових осіб на підприємствах з метою виявлення та усунення реального чи потенційного конфліктів інтересів.

Вказівкою в.о. Голови ДП «АМПУ» Наконечного Ю.В. від 04.08.2016 № 4536 вимоги протокольних рішень координаційної наради були доведені до виконання всім філіям ДП «АМПУ» – адміністраціям морських портів України.

В ході проведення службових перевірок відділом з питань запобігання та виявлення корупції Миколаївської філії ДП «АМПУ» (адміністрації Миколаївського морського порту) встановлена наявність чотирьох фактів реального і потенційного конфліктів інтересів та виявлено десять осіб, дії яких підпадають під порушення Закону України «Про запобігання корупції».

Для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства України матеріали перевірок направлено до правоохоронних органів. Інформацію про прийняті рішення щодо притягнення до відповідальності посадових осіб адміністрації Миколаївського морського порту, які вчинили протиправні дії, буде додатково оприлюднено.

З метою недопущення порушень законодавства 13 вересня 2016 року була проведена розширена нарада з керівниками структурних підрозділів Миколаївської філії ДП «АМПУ» (адміністрації Миколаївського морського порту), в ході якої юридичною службою та відділом з питань запобігання та виявлення корупції до керівного складу були окремо доведені вимоги антикорупційного законодавства України та попереджено про відповідальність.

| | | | - | | | | | |