.
Исполком горсовета определился с подготовкой к осенне-зимнему периоду 2016-2017 г.г.

Исполком горсовета определился с подготовкой к осенне-зимнему периоду 2016-2017 г.г.

mlp / 13.05.2016

Об этом свидетельствует принятое 13 мая решение «Про заходи щодо підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 рр. та його сталого проходження».

На заседание были приглашены представители Николаевской ТЭЦ, «Николаевоблтеплоэнерго», ГКП «Николаевводоканал», управления эксплуатации газового хозяйства г. Николаева, ГП НВКГ «Зоря»-«Машпроект», КП «Николаевэлектротранс», инспекции госэнергонадзора, управлений и департаментов горсовета, ЖКП - «Центральный 1», «Забота», «Південь», «Бриз», КП ДЕЗ «Океан».

В решении указано:

З метою своєчасної підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 рр. та його сталого проходження заступникам міського голови Гайдаржи В.В., Шевченку Є.В. та директору департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Пальку А.М. доручено:
1. проаналізувати підсумки та недоліки минулого опалювального сезону та вжити заходів щодо їх усунення;
2. створити міський штаб з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 рр. та його сталого проходження, затвердити його склад;
3. запровадити систему контролю за станом підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду.

Передбачено:
- дотримання підприємствами, організаціями та установами графіків ремонту котелень, тепломереж, систем опалення житлових будинків та об’єктів соціальної сфери;
- своєчасне укладання договорів на постачання природного газу, вугілля, рідкого палива, електричної, теплової енергії;
- впровадження приладів обліку теплової енергії в житлових будинках, які отримують централізоване теплопостачання;
- забезпечення контролю за виконанням запланованих заходів щодо проведення керівниками житлово-експлуатаційних підприємств ремонту і забезпечення належного технічного стану внутрішньобудинкових інженерних систем, покрівель житлових будинків, перевірки димовентиляційних каналів квартир житлових будинків для забезпечення надійності та безпеки індивідуального опалення;
- вжиття заходів для погашення у повному обсязі всіма категоріями споживачів заборгованості з оплати використаних обсягів природного газу, електричної і теплової енергії, води та наданих послуг з водовідведення, а також забезпечення щомісячної оплати поточного споживання енергоносіїв та за користування житлово-комунальними послугами згідно з договорами з урахуванням обсягів відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого тепло-, водопостачання та водовідведення.

Доручено ЖЕП до 01.10.2016 р. завершити роботи з ремонту, відновлення, промивки внутрішньобудинкових систем опалення, перевірки і забезпечення належного стану приладів обліку теплової енергії, ізоляції трубопроводів, утеплення підвальних приміщень та місць загального користування житлових будинків, об'єктів соціальної сфери. Також забезпечити контроль за виконанням заходів по боротьбі зі сніговими заметами, ожеледицею та іншими наслідками стихійних явищ.

Заступнику міського голови Шевченку Є.В., керівникам управління охорони здоров`я Миколаївської міської ради, управління освіти Миколаївської міської ради, управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управлінню у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради розглянути можливість налагодження партнерських відносин з потенційними інвесторами щодо реалізації заходів у міжопалювальний період 2016 року, спрямованих на газозаміщення.

Заступнику міського голови Степанцю Ю.Б. забезпечити підготовку пасажирського транспорту, тролейбусних, трамвайних мереж та колій до безаварійної роботи в зимовий період, а також засобів по боротьбі зі сніговими заметами на трамвайних коліях, протиожеледних сумішей на об’єктах торгівлі, зупинках транспорту (згідно з повноваженнями).

Адміністраціям районів Миколаївської міської ради (Волкову, Карцеву, Мовчану, Цуканову) продовжити роботу з переведення житлових будинків, які отримують неякісне централізоване теплопостачання, на індивідуальне опалення.

Городской штаб по подготовке традиционно возглавил зам мэра В. Гайдаржи, а его помощниками назначены А. Палько и А. Репин.

Инвестор.

| | | | - | | | | | |