.
Руководство области и города поздравило с Днем победы.

Руководство области и города поздравило с Днем победы.

mlp / 07.05.2016

Шановні миколаївці, ветерани війни та праці, учасники бойових дій!

Від щирого серця вітаю усіх вас з 71-ю річницею Дня Перемоги! За власну свободу український народ боровся мужньо та відчайдушно. Без перебільшення можна стверджувати, що життя наших дідів та прадідів – це приклад для всіх наступних поколінь, як треба любити та захищати свою рідну землю та свій народ.
Завдяки відвазі та самопожертві учасників Другої світової війни, усі ми мали дорогоцінну можливість зростати у мирі та спокої, будувати свою державу, створювати родини та мріяти про майбутні звершення. Невимовна подяка героям-визволителям! Вічна пам'ять полеглим бійцям!
У Миколаєві поруч з нами лишилося трохи більше 400 учасників бойових дій Другої світової війни. Шануймо своїх прадідів! Їх молодість забрала війна, свої життя вони віддали Батьківщині. Поки ми пам’ятаємо кожну сторінку тої страшної історії власного роду – ми сильні та єдині!
Бажаю добра та миру усім миколаївцям! Нехай Миколаївська громада, мов одна велика родина, стає сильнішою та успішною, міцнішає духом, генерує потужні зміни для кращого життя!

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

ПАМ'ЯТАЄМО, ПЕРЕМОЖЕМО!

Війна - це завжди лише біль, горе, сльози, неймовірні втрати та зламані долі.
71 рік тому наш народ постав перед вибором – або підкоритися і стати сировинним придатком нацистських окупантів, або боротися, недивлячись на жертви та втрати. І українці, як завжди, вибрали боротьбу.
Мільйони загиблих, десятки тисяч сиріт, горе в кожній сім’ї, в кожній українській оселі. І кожен був героєм, кожен, хто мужньо воював на фронті, хто був у тилу, хто працював у госпіталях, у партизанських загонах.
Ви, як могутні атланти на своїх плечах тримали незалежність. Крізь сльози та втрати ви вибороли вистраждану, вимолену перемогу. Ви подарували нам життя, наше сьогодення.
Минули десятки років, і перед нами знову постало завдання боротьби за завтрашній день, за майбутнє наших дітей. Сучасне покоління патріотів, незламні Герої, обертаючись назад, дивлячись на ваш безцінний приклад боронять навалу російських варварів на сході України. І вони відстоять, виборять, переможуть, як і ви в свій час, не допустять розлому та поневолення.
Сьогодні вся українська земля встелена кривавими маками в знак мільйонних втрат. Символ вічної невмирущої пам’яті поколінь та продовження життя.
Шановні ветерани! Ми щиро дякуємо вам за вашу мужність, за ваш патріотизм, за Перемогу. Бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги та довголіття! Любимо, цінуємо вас!

Пам’ятаємо, переможемо!

З повагою
Голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков.

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

| | | | - | | | | | |