.
Депутаты облсовета реализовали 1,8 млн. гривен депутатских средств.

Депутаты облсовета реализовали 1,8 млн. гривен депутатских средств.

mlp / 11.08.2015

Отдельные депутаты областного совета уже направили депутатские средства в полном объеме на решение крайне актуальных проблем своих избирателей и на улучшение состояния социальной сферы области в целом. Об этом информировала пресс-служба Николаевского облсовета.

Решением облсовета «Об областном бюджете Николаевской области на 2015 год» в январе 2015 года во исполнение депутатами поручений избирателей были выделены средства в сумме 1920 тыс. грн. (из расчета 20 тыс. грн. на каждого депутата). Решением апрельской сессии облсовета каждый депутат получил дополнительно еще по 20 тыс. грн. на выполнение поручений избирателей.

Из выделенных средств на сегодня использовано - 1821647 грн. Подавляющее большинство депутатов тратит эти средства на улучшение материально-технической базы учебных, лечебных учреждений, приобретение медицинского оборудования, музыкальной аппаратуры для объектов культурной сферы.

Пресс-служба облсовета сообщила о реализации депутатских денег депутатами Николаевского облсовета.

Зокрема, Валентина Зайченко, депутат від Кривоозерського району, виділила кошти на придбання автоклав для Кривоозерської районної центральної лікарні.
Первомайська ЦРЛ отримала нове медичне обладнання за рахунок коштів, які було надано депутатом обласної ради Василем Кульчицьким. Матеріально-технічну допомогу від депутатів обласної ради Ростислава Дальниченка та Юрія Кормишкіна отримала Єланецька ЦРЛ (будівельні матеріали, покриття на підлогу та ліжка для хворих).
Петро Коваленко забезпечив придбання нового та ремонт існуючого обладнання Миколаївської обласної лікарні.
Олександр Голодницький вклав депутатські кошти у покращення матеріально-технічної бази Обласної дитячої лікарні (придбання ліжок та ортопедичних матраців).
Миколаївська обласна психіатрична лікарня № 1 отримала матеріальну допомогу від депутата обласної ради Петра Зіброва.
Фелікс Ольшевський, депутат від Баштанського району, витратив кошти на придбання обладнання і комплектуючих для системи опалення Привільненського ДНЗ "Дзвіночок".
Віконні блоки для Михайло-Ларинського ДНЗ були придбані за рахунок коштів Олександра Шабільянова, депутата обласної ради від Жовтневого району.
Депутати від Березанського та Кривоозерського районів Михайло Дротенко та Михайло Скрипніченко допомогли Рибаківській та Кривоозерській ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів, придбавши для них віконні блоки.
Будівельні матеріали для Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І. Рачкова були закуплені за рахунок депутатських коштів Євгена Скрипника. Матеріально-технічну допомогу, надану Олександром Зубком, отримала і Кривобалківська ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Любов Кузнєцова за кошти із депутатського фонду придбала мультимедійний проектор, глибинний насос та водонапірну башту Рожновського для Дорошівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Також мультимедійне обладнання було придбано за рахунок депутатських коштів Людмили Доценко та Наталії Баштової для Вознесенської ЗОШ-інтернат "Обдарованість" та Вознесенської гімназії № 1. Крім того, депутат обласної ради Наталя Баштова виділила кошти Обласному центру народної творчості та культурно-освітньої роботи з метою придбання комп'ютера, багатофункціонального пристрою для забезпечення культурно-освітньої роботи.
Музичну апаратуру для Інгульського будинку культури та дитячі столи для Інгульського ДНЗ "Ромашка" було куплено за рахунок депутатських коштів Володимира Фроленка.
На придбання паливно-мастильних матеріалів для проведення виробничого навчання у Казанківському професійному аграрному ліцеї витратив кошти депутат обласної ради Володимир Дорошенко.
Олександр Токарєв спрямував власні депутатські кошти відділу з питань фізичної культури і спорту на придбання патронів та мішеней для стендової стрільби.
Олена Журавська, депутат від Казанківського району, виділила кошти на капітальний ремонт водопостачання в смт Казанка.
На технологічне оснащення, модернізацію свердловини для централізованого водопостачання населення Лоцкинської сільської ради (придбання глибинних насосів та комплектуючих) виділив кошти депутат обласної ради від Баштанського району Артем Хачатуров.

Інформація про цільове використання коштів депутатського фонду систематично оприлюднюватиметься на сайті обласної ради.

| | | | - | | | | | |