.
Перед уходом в отпуск городской голова определил порядок движения большегрузного транспорта по г. Николаеву.

Перед уходом в отпуск городской голова определил порядок движения большегрузного транспорта по г. Николаеву.

mlp / 09.07.2010

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я МИКОЛАЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ
від 06.07.10 № 439-р
"Про заходи щодо упорядкування руху великовантажного транспорту
по м. Миколаєву до зерноприймальних підприємств на період збиральної
кампанії 2010 року".

З метою упорядкування руху великовантажного транспорту на зерноприймальні пункти м. Миколаєва у період зернозбиральної кампанії 2010 року, недопущення транспортних заторів на вулицях міста, відстою великовантажного транспорту в невстановлених місцях, забезпечення безпеки дорожнього руху, створення належних санітарно – екологічних умов, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 28.05.10 №148-р «Про обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автодорогами загального користування при високих температурах» та рішення виконкому міської ради від 26.06.09 №1325 «Про упорядкування руху вантажних транспортних засобів по м. Миколаєву до зерноприймальних підприємств», керуючись п.п. 19,20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Рекомендувати керівникам зерноприймальних підприємств та водійському складу вантажних транспортних засобів з 12.07.10 здійснювати паркування за межами житлової забудови м. Миколаєва, використовуючи наступні майданчики:
-ТОВ «Ян Марк - Термінал» (Одеський, Очаківський, Веселинівський напрямки);
- ПП «Слов’янський базар» (Дніпропетровський, Херсонський, Київський та Кіровоградський напрямки);
- ТОВ СП «НІБУЛОН» (всі напрямки для вантажного транспорту підприємства);
- термінал по вул. Залізничній (ДП «Миколаївський морський торговельний порт», Миколаївський портовий елеватор, ВАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»).

2. ТОВ «Ян Марк - Термінал» та ПП «Слов’янський базар» на власних територіях вжити наступних заходів:
2.1. Встановити диспетчерські пункти.
2.2. Забезпечити надійну взаємодію та зв'язок диспетчерських служб терміналів з диспетчерськими службами зерноприймальних підприємств та терміналом ТОВ СП «НІБУЛОН».
2.3. Встановити на територіях терміналів інформаційні панно із зображенням схеми руху транспортних засобів до зерноприймальних підприємств по вулицях міста.
2.4. Забезпечити умови перебування водіїв згідно з діючими санітарними та побутовими нормами.

3. Рух великовантажного транспорту до зерноприймальних підприємств міста здійснювати за наступними схемами:
3.1. Одеський, Очаківський та Веселинівський напрямки:
- Одеське шосе (диспетчерський пункт ТОВ «Ян Марк - Термінал») – вул. Веселинівська – вул. В. Морська – вул. Наваринська – вул. Пушкінська – вул. Чигрина - пров. Корабелів – пров. Суднобудівників – вул. Індустріальна, далі відповідно до адреси підприємства – зерноприймальника.
3.2. Дніпропетровський, Херсонський, Київський та Кіровоградський напрямки:
- по об’їзній дорозі м. Миколаєва до Баштанського шосе (диспетчерський пункт ПП «Слов’янський базар») - вул.Новозаводська – вул. Турбінна – вул. Космонавтів – вул. Залізнична – вул. Авангардна – пр. Жовтневий – вул. Скороходова - пров. Суднобудівників – вул. Індустріальна, далі відповідно до адреси підприємства – зерноприймальника.

4. Рух вантажних транспортних засобів до ТОВ СП «НІБУЛОН» здійснювати на термінал підприємства (без заїзду на диспетчерські пункти). У випадку заповнення власного майданчика, відстій вантажного транспорту здійснювати на терміналах ТОВ «Ян Марк - Термінал» або ПП «Слов’янський базар», відповідно до місця прибуття.

5.Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Миколаївській області спільно з УДАІ УМВС України в Миколаївській області за участю зерноприймальних підприємств, з метою інформування водіїв про місця знаходження терміналів та диспетчерських пунктів, встановити інформаційні панно на автодорогах:
- М-14 «Одеса – Мелітополь - Новоазовськ» у напрямку від м. Херсон;
- Н-11 «Дніпропетровськ - Миколаїв» у районі ПП «Слов’янський базар»;
- Н-14 «Олександрівка – Кіровоград - Миколаїв» у напрямку від м. Кіровоград перед перехрестям з автодорогою М-14;
- Р-06 «Улянівка - Миколаїв» з напрямку від м. Нова Одеса перед перехрестям з автодорогою М-14;
- М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» в районі стели м. Миколаїв;
- Т-15-07 «Миколаїв – Парутине – Очаків» перед в’їздом у Варварівку з боку Великої Коренихи.

6. Рекомендувати УДАІ УМВС України в Миколаївській області спільно з управлінням Головавтотрансінспекції України в Миколаївській області та керівниками зерноприймальних підприємств забезпечити роботу цілодобових постів з 12.07.10 у наступних місцях:
- перехрестя доріг М-14 та Т-1506 (пост ДАІ);
- перехрестя Одеського шосе та вул. Веселинівської;
- перехрестя доріг М-23 та Т-1518;
- перехрестя пр. Героїв Сталінграда та вул. Ульянових;
- перехрестя доріг Р-16 та Т-1518;
- перехрестя доріг М-14 та Т – 1518;
- перехрестя вул. Новозаводської та Херсонського шосе;
- перехрестя пр. Жовтневого біля Широкобальського мосту.

7. Рекомендувати УДАІ УМВС України в Миколаївській області забезпечити контроль за рухом вантажного транспорту на автошляхах міста згідно із затвердженими схемами та заборонити рух вантажних транспортних засобів до зерноприймальних підприємств по м. Миколаєву в нічній час.

8. Рекомендувати УДАІ УМВС України в Миколаївській області, спільно із Службою автомобільних доріг Миколаївської області забезпечити контроль за виконанням водіями великовантажного транспорту рішення міської ради від 28.02.08 №22/26 «Про стан Південнобузького та Інгульського мостів м. Миколаєва» в частині обмеження ваги вантажного транспорту, який рухається по Південнобузькому та Інгульському мостах, до 20 тонн.

9. Управлінню громадських зв’язків (Скрипніковій) опублікувати це розпорядження в ЗМІ.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Женжеруху О. Ж., заступника міського голови - директора департаменту ЖКГ Новожилова В.К.

Міський голова В. Д. Чайка

| | | | - | | | | | |