.
Информация для тех, кто желает приобрести японский опыт.

Информация для тех, кто желает приобрести японский опыт.

mlp / 14.10.2009

За підтримки Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в рамках Проекту Українсько-Японский Центр за підтримки Японського Агентства Межнародного Співробітництва (JICA) та за участю японських експертів організовується проведення з 26.10.2009 по 29.10.2009 семінарів з фінансових питань «Семінар із створення та перегляд бізнес-плану» та « Рекомендації відносно оцінки заяв на отримання кредиту»:

Семінар «Створення та перегляд бізнес-плану»
з 26 по 27 жовтня, 2009, 09:00-18:00
Семінар направлений на обмін та розповсюдження передового досвіду японських експертів для українського бізнесу, який включатиме наступні переваги:
1. Створити бізнес-план, який збільшить соціальну цінність компанії та буде зорієнтований на довготривалу перспективу;
2. Прояснити власну ділову галузь та зрозуміти сутність ринку в цій галузі
3. Визначити стратегію, створити та підвищити рівень основної компетентності;
4. Створити інноваційну стратегію управління при перегляді бізнес-плану.
Лектор: Пан Макото ТAKEI є спеціалістом з управління бізнесом (бізнес-план, стратегічне управління, японський стиль бізнесу тощо). Він працював у NTT протягом 25 років, що є однією з найвідоміших телекомунікаційних компаній світу.

Семінар «Рекомендації відносно оцінки заяв на отримання кредиту»
з 28 по 29 жовтня, 2009, 09:00-18:00
Семінар направлений на обмін досвідом Японії у питаннях напрацювання заходів для подолання існуючих економічних труднощів та відновлення функцій фінансових посередників.
Семінар має на меті обмін та поширення досвіду Японії у питаннях покращення навичок оцінювання заяв на отримання кредиту для фінансування підприємств малого та середнього бізнесу серед українських державних, недержавних та приватних фінансових установ в умовах зменшення потоку іноземних інвестицій, різкого падіння гривні, високих кредитних ставок, погіршення доступу до фінансових ресурсів.
Лектор: Пан Масатака ІМАМУРА, спеціаліст з питань фінансування підприємств малого та середнього бізнесу та реабілітації фінансового сектору в проектах японської офіційної допомоги розвитку.

Місце проведення семінарів: Зала Адміністративної Ради, 6-й корпус НТУУ «КПІ», пр-т Перемоги, 37 м. Київ.
Мова: Англійська з перекладом на українську
Вартість участі: 600 грн.[300 грн. за кожний день]
(Для представників урядових організацій – участь безкоштовна)

Для реєстрації, будь ласка, звертайтеся до Івана Сарвара, Українсько-Японський Центр, за тел.: 406 81 66; 406 80 47 або електронною поштою: ivansarwar@yahoo.com до 12:00, 23 жовтня 2009.

За додатковою інформацією можна звертатися до начальника відділу міжнародного співробітництва Держкомпідприємництва Баланюк Ірини Григорівни за телефоном +38 044 226 29 15.

| | | | - | | | | | |