Главная / Газета "Инвестор" / Новости

"Желтая" зона: с 7 сентября в Николаеве усилены карантинные ограничения.

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 3 вересня, затверджено рішення про встановлення рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Із 7 вересня почало діяти нове епідемічне зонування: до "жовтої" зони потрапили міста Миколаїв та Вознесенськ, Баштанський, Кривоозерський та Очаківський райони Миколаївської області.

4 вересня відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації.

Комісія вирішила:

Враховуючи рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 03 вересня 2020 року (протокол №28), відповідно до якого на території м. Миколаєва, м. Вознесенська, Баштанського, Кривоозерського та Очаківського районів області встановлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки додатково до протиепідемічних обмежень на території Миколаївської області, установлених для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки та передбачених рішеннями регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при облдержадміністрації від 31 липня 2020 року (протокол №27 пункт 2.3.) та від 31 серпня 2020 року (протокол №32 пункт 3.3.),

заборонити на території м. Миколаєва, м. Вознесенська, Баштанського, Кривоозерського та Очаківського районів області з 07 вересня 2020 року:

- відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово);

- діяльність хостелів;

- роботу після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Строк: на час дії карантинних обмежень.

Просимо миколаївців дотримуватись санітарно-епідеміологічних вимог, берегти себе та не наражати на небезпеку оточуючих.

Источник: Николаевский горсовет