Главная / Газета "Инвестор" / Новости

Городской совет согласовал приобретение за счет ЕИБ и ЕБРР 50 автобусов и 60 троллейбусов.

12 червня, відбулось засідання Миколаївської міської ради, під час якого було розглянуто питання щодо отримання кредитів для придбання нових автобусів та тролейбусів.

Перед початком голосування мер Миколаєва Олександр Сєнкевич нагадав: місто планує в рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком, Європейським банком реконструкції та розвитку придбати 50 автобусів, а також 60 тролейбусів, 20 з яких з системою автономного ходу. Нещодавно Міністерство фінансів України погодила обидва проєкти, тепер це має зробити і міська рада.

Після цього на голосування було винесено два проєкти рішення: «Про надання у 2020 році гарантії Миколаївської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївелектротранс» за кредитом Європейського Банку Реконструкції та Розвитку», «Про здійснення Миколаївською міською радою запозичення у 2020 році для фінансування інвестиційного проєкту «Покращення інфраструктури громадського транспорту міста Миколаєва».

У підсумку зазначені проєкти були підтримані більшістю голосові – за них проголосувало 36 депутатів.

Источник: Николаевский горсовет