Главная / Газета "Инвестор" / Новости

ЦПАУ Николаевского горсовета временно ограничил работу.

З метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом (COVID-19) директором департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради підписано наказ № 5-од від 16.03.2020 «Про запровадження попереджувальних заходів в умовах поширення вірусної інфекції».

Відповідно до вищезазначеного наказу, з 17.03.2020 по 03.04.2020 року (включно) в департаменті тимчасово зупиняється:

- особистий прийом громадян керівництвом департаменту та керівниками структурних підрозділів департаменту;

- робота віддалених робочих місць департаменту в приміщенні адміністрації Центрального району м. Миколаєва (вул. Інженерна, 1);

- видача відомостей з Реєстру територіальної громади міста Миколаєва про усіх зареєстрованих за адресою;

- прийом громадян в поточній черзі на всіх робочих місцях департаменту та у віддалених робочих місцях Інгульського та Корабельного районів по усім адміністративним послугам.

Продовжиться надання таких адміністративних послуг (лише запис он-лайн):

- реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування осіб (не більше 20 талонів на день на 1 реєстратора);

- державна реєстрація обтяжень нерухомого майна/скасування державної реєстрації обтяжень прав на нерухоме майно (не більше 10 талонів на день);

- оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення та видач паспорта громадянина України у формі ID картки (до 10 талонів на день).

Нагадуємо, що є можливість отримати деякі послуги он-лайн за наступними посиланнями:

https://e.land.gov.ua/ замовлення витягу з Державного земельного кадастру, замовлення витягу з технічної документації про НОРМАТИВНО-ГРОШОВУ ОЦІНКУ, замовлення довідки з державної статистичної звітності ПРО НАЯВНІСТЬ ЗЕМЕЛЬ та їх розподіл;

https://minjust.gov.ua/ua замовлення довідки за об'єктом нерухомого майна та за суб'єктом речового права;

https://online.minjust.gov.ua реєстрація фізичної особи підприємцем; зміна видів економічної діяльності; припинення підприємницької діяльності фізичної особи–підприємця; реєстрація створення юридичної особи на підставі модельного статуту; перехід юридичної особи на діяльність на підставі модельного статуту.

Передивитись інструкції з даних онлайн-послуг можна за посиланням http://tiny.cc/cqe7kz

Додатково зазначимо, що громадянам в телефонному режимі буде надаватись консультація з питань одержання ними адміністративних послуг в період тимчасового обмеження роботи департаменту.