Главная / Газета "Инвестор" / Новости

27 февраля продолжение 56-й сессии Николаевского городского совета. С какими вопросами?

Об этом трактует Распоряжение Николаевского городского головы от 25.02.2020г. №46р.

Какие вопросы будут рассматриваться, не сообщается.
Хотя на сайте представлены два проекта, инициированные городским головой.
Первый – «Про здійснення місцевого запозичення Миколаївською міською радою для фінансування інвестиційного підпроєкту «Покращання інфраструктури громадського транспорту міста Миколаєва».
В нем сказано «з метою впровадження заходів інвестиційного підпроєкту «Покращання інфраструктури громадського транспорту міста Миколаєва» здійснити місцеве запозичення шляхом залучення позики у розмірі 4 500 000 євро на 9 років від підписання угоди про передачу коштів позики». Відсоткова ставка за користування позикою відповідно до умов Фінансової угоди визначається на дату вибірки траншів та дорівнює фіксованій ставці або шестимісячній Європейській міжбанківській ставці пропозиції (EURIBOR) + спред (до 2%).

Второй – «Про здійснення місцевого запозичення Миколаївською міською радою для фінансування демонстраційного проєкту «DemoUkrainaDH у місті Миколаїві».
На фінансування заходів демонстраційного проекту зовнішній кредит (кредит від МФО) в 500 000 євро на 7 років від підписання угоди про передачу коштів позики. Відсоткова ставка за користування позикою складає 6 відсотків річних.

Пленарное заседание планируется на 10:00 в сессионном зале Николаевского городского совета.

Инвестор.