Главная / Газета "Инвестор" / Новости

Глава Николаевской облгосадминистрации активно поработал в Киеве.

А. Стадник об этом информировал в Фейсбук.

«Зустрівся з керівництвом Державного агентства автомобільних доріг в Україні. Обговорили стратегічні напрямки роботи та плани на рік. Для нас важливо навесні якнайшвидше розпочати роботи! Миколаївщина повинна нарешті позбутися статусу області з найгіршими дорогами. Робимо для цього все можливе!», - прокоментував голова ОДА. Також Стаднік висловив вдячність Президенту В. Зеленському, Уряду та Верховній Раді за підтримку пропозицій та виділені кошти на відбудову автошляхів на Миколаївщині у 2020 році – 4,2 млрд. грн на ремонт доріг державного значення і 556,3 млн. грн. - місцевого значення.

Стаднік з головою Державної служби України з безпеки на транспорті О. Погорілим обговорив питання «перегрузів» на шляхах та повного перезавантаження управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області. «Для якісних доріг в області потрібне не лише їхнє будівництво, а й захист від руйнування вантажівками. Без ефективної роботи Укртрансбезпеки, яка забезпечує зі свого боку посилений контроль руху великовагового транспорту – не обійтися», - зазначив Стаднік в Фейсбук.

З міністром інфраструктури В. Криклієм голова ОДА спілкувався щодо питань розбудови інфраструктури, залучення інвестицій, ситуації у порту «Ольвія» між колективом та керівництвом підприємства, виконання доручення Президента щодо ремонту Південнобузького мосту.