.
Исполком городского совета предварительно согласовал целевую программу по борьбе с коронавирусом.

Исполком городского совета предварительно согласовал целевую программу по борьбе с коронавирусом.

mlp / 28.05.2020

У середу, 27 травня, виконком міської ради попередньо погодив та виніс на розгляд міської ради Програму із запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста Миколаєва. Вона має стати одним з головних документів, що визначатиме дії міських служб під час пандемії коронавірусу.

Представляючи проєкт відповідно рішення, директор департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко зазначила, що дану програму підготовлено на виконання протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час її розробки було проведено значну роботу. Так, відповідні фахівці, вивчивши досвід боротьби з коронавірусом, надали свої пропозиції. Їх обробив та узагальнив департамент економічного розвитку, після чого проєкт програми на своєму черговому засідання розглянули та погодила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

- Даною програмою передбачається вирішення проблемних питань за рахунок реалізації наступних напрямків. Це забезпечення медичного захисту при поширенні гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території міста Миколаєва, соціальних захист вразливих верств населення, санітарно-епідемічний захист міста, зменшення впливу карантинних заходів на суб’єктів господарювання, забезпечення умов карантину в мсті, охорона правопорядку та інформаційне забезпечення населення. Відповідно до паспорту програми загальний обсяг необхідного фінансового ресурсу складає орієнтовно 84 млн.грн., - сказала Тетяна Шуліченко. – Вчора під час засідання комісії міської ради з гласності було розглянуто цю програму. Комісія просить внести зміни та доповнення до рішення Миколаївської міської ради про встановлення місцевих податків та зборів в частині в частині звільнення суб’єктів господарювання першої та другої груп, які здійснюють діяльність на ринках, від єдиного податку.

Источник: Николаевский горсовет


08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |