.
Строительство объездных дорог к портам в Николаеве пока лишь в перспективе.

Строительство объездных дорог к портам в Николаеве пока лишь в перспективе.

mlp / 27.02.2020

Об этом свидетельствует информация на сайте горсовета.

26 лютого в мерії обговорювали питання створення об’їзної дороги на півдні нашого міста - через існуючі траси Вітовського району та частково транспортними артеріями Корабельного району.

Розмову мали мер О. Сенкевич, його заступники Ю. Степанець та Ю. Андрієнко, голова Корабельної райадміністрації О. Цуканов, керівництво департаменту ЖКХ, управління транспортного комплексу, в.о. начальника управління інфраструктури облдержадміністрації С. Сикорський та народний депутат О. Гайду.

Мер підкреслив, що об’їзна дорога має проходити через Корабельний район – від в’їзду до міста до вул. Айвазовського (ділянка біля 2,5 км).

Цуканов додав, що проведено попередній аналіз та встановлено орієнтовну вартість розробки проектно-кошторисної документації та будівництва.
Ні грошей, ні проектно-кошторисної документації на цю об’їзну дорогу не має, як і грошей на будівельні роботи. Лише наміри.

С. Сікорський повідомив, що об’їзна дорога у Вітовському районі складається з двох ділянок: перша – частина дороги Миколаїв-Станіслав-Херсон (8,4 км), друга – від повороту на Прибузьке до с. Шевченково (29,6 км). Минулого року розпочато розробку проектно-кошторисної документації по першій ділянці і в травні має завершитися її експертиза. В поточному році визначено перелік об’єктів в рамках другої ділянки, але їх повинні затвердити на комісіях облради. З наданням грошей наступним етапом повинна стати розробка проектної документації.

Міський голова доручив директору департаменту ЖКХ С. Коренєву розпочати роботи, пов’язані з проектуванням будівництва дороги по місту до вул. Айвазовського, та скоординувати дії проектувальників міської та обласної ділянок. Мер також має намір звернутись до голови облради з проханням оперативно затвердити перелік об’єктів в рамках другої ділянки у Вітовському районі.

Инвестор.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |