.
В мэрии посовещались по проблеме хаотичной парковки большегрузного транспорта, но проблема остается без решения.

В мэрии посовещались по проблеме хаотичной парковки большегрузного транспорта, но проблема остается без решения.

mlp / 18.02.2020

17 лютого заступники міського голови Ю. Андрієнко та Ю. Степанець сумісно з представниками управління патрульної поліції області, ДП «АМПУ», стивідорних компаній та містян обговорили ситуацію, пов’язану з хаотичним паркуванням на дорогах Миколаєва великовантажних автомобілів, що прямують в порти. Про це повідомив відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Юрій Андрієнко проінформував, що нарада проводиться за дорученням мера з метою знайти вирішення проблеми.
Виконкомом міськради вже було ухвалено рішення, яким визначені шляхи та час в’їзду в Миколаїв великовантажного транспорту; встановлено відповідні дорожні знаки, якими введено заборону на паркування вантажівок; визначені місця відстою великовантажних автомобілів.
«На превеликий жаль, це рішення не виконується. Більш того, не дотримуються елементарні правила дорожнього руху та норми щодо ваги вантажівок», - сказав Юрій Степанець.

До мерії раніш надходили скарги миколаївців, що проживають по вулицям 1 та 3 Слобідська, Заводська. На одній з останніх нарад було запропоновано організувати в’їзд вантажівок до Миколаївського морпорту через прохідну біля нафтобази за кількох умов. Перша – диспетчеризація руху великовагового транспорту. Це мало б вирішити проблему хаотичного паркування вантажівок. Крім того, для водіїв мали дотримуватися санітарних норм.

«Проте основні умови не були витримані. Хоча в еру стрімкого розвитку інформаційних технологій вирішити питання диспетчеризації зовсім нескладно. Я глибоко переконаний, що виконання зазначених умов дало б позитивний результат як для городян, так і для стивідорних компаній», - зазначив Юрій Андрієнко.
«Без диспетчеризації результату не буде, - сказав начальник управління патрульної поліції області Віталій Данила. За його словами, співробітники патрульної поліції жорстко будуть реагувати на відстій великовантажного транспорту в місті та штрафувати порушників правил дорожнього руху.

Перший заступник начальника Миколаївського філіалу ДП «АМПУ» С. Єрьоменко підкреслив, що в їх компетенцію не входить питання диспетчеризації.
«Ви є керівництвом морського порту. І саме ви маєте брати участь у вирішенні цього питання», - відпповів Андрієнко.
Представники стивідорних компаній пропозицій щодо вирішення проблеми не надали.

Обговорення буде продовжено на наступній нараді у Миколаївському морпорту.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |