.
У «Николаевгаз» и «Николаевгазсбыт» нет проблемных вопросов, которые угрожали бы стабильному энергообеспечению населения и учреждений бюджетной сферы.

У «Николаевгаз» и «Николаевгазсбыт» нет проблемных вопросов, которые угрожали бы стабильному энергообеспечению населения и учреждений бюджетной сферы.

mlp / 27.01.2020

Это прозвучало 27 января на еженедельном совещании руководителей энергоснабжающих предприятий, которое провел зам. председателя облгосадминистрации В. Гайдаржи.

За повідомленням на сайті ОДА, на початку Гайдаржи представив новопризначеного начальника Управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Миколаївській області Ескендера Ізетова та закликав присутніх до плідної співпраці.

Поінформовано, що всі теплопостачальні підприємства включено до Реєстру постачальників природного газу НАК «Нафтогаз України», проблемні питання, пов’язані з постачанням природного газу до об’єктів теплоенергетики відсутні. Керівниками теплопостачальних підприємств вказано на необхідність своєчасної оплати за спожиті послуги, зокрема по лінії розрахунків бюджетних установ та закладів. Тому Миколаївській міськраді рекомендовано розглянути питання щодо оплати енергоносіїв розпорядниками бюджетних коштів, що фінансуються з міського бюджету.

ПАТ «Миколаївгаз» вказано на необхідність реагування на всі нестандартні ситуації, що виникають у споживачів, в тому числі пов’язані зі зміною майнових прав наприкінці 2019 року, що впливає на розрахунковий період обсягів газоспоживання.

Виконкому Миколаївської міської ради запропоновано додатково провести перемовини з органами державної казначейської служби з метою з’ясування можливостей і умов по проведенню платежів за поставку стандартного обладнання, зокрема, приладу обліку природного газу для потреб загальноосвітньої школи №4, де проводилися роботи з реконструкції.

В цілому, ПАТ «Миколаївгаз», ТОВ «Миколаївгаззбут» запевнили про відсутність проблемних питань, що загрожують стабільному енергозабезпеченню населення та установ бюджетної сфери.

ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» та ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» рекомендовано в терміновому порядку провести спільну нараду і досягти домовленості щодо укладення і виконання договору на транспортування теплової енергії. У даному випадку замовником виступає ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ», а виконавцем роботи є ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Зазначене питання вже розглядалося, однак остаточних домовленостей досягнуто не було і питання потребує невідкладного остаточного вирішення.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |