.
СЕНКЕВИЧ#ПОРУЧ.

СЕНКЕВИЧ#ПОРУЧ.

mlp / 19.11.2018

Под таким брендом мэр Николаева А. Ф. Сенкевич начал встречи с жителями города, чтобы публично отчитаться о проделанной работе. Правда, о своей лично или в целом городской власти не уточняется.
На сайте горсовета 18 ноября сообщили о первой встрече, которая состоялась 17 ноября в ООШ №22 на Сухом Фонтане.

В частности сообщили:
«Олександр Сєнкевич розповів миколаївцям про стан міських доріг та зелених зон у Миколаєві, транспортну інфраструктуру та організацію дорожнього руху, оновлення систем водопостачання та водовідведення, вивезення ТБО, підготовку програми поводження з бездомними тваринами.
Мер відзначив, що на капітальний ремонт міських автошляхів у бюджеті 2018 року коштів не передбачили, тому виконують поточний та ямковий ремонт з використанням нового матеріалу холодного асфальту, який закуплено КП «ЕЛУ автодоріг». На наступний рік будуть заплановані кошти на дороги по яким вже виготовлено проекти.
Цього року оновлено три сквери у Заводському районі и планують ще 10 таких об’єктів по всьому місту. Відновлюється освітлення у парках та встановлюються малі архітектурні форми, щоб створити зручності для миколаївців.
«Ми пропонуватимемо депутатам міської ради прийняти рішення щодо фінансування реконструкції площі Соборної. Плануємо створити комфортну зону відпочинку для городян. Також будемо завершувати роботи щодо оновлення Манганарієвського скверу на вулиці Садовій», - зазначив мер.
Нагадав про розвиток транспортної системи у Миколаєві за кошти міського бюджету було замовлено розробку Плану сталої міської мобільності. У рамках розробки транспортної стратегії виготовляється схема організації дорожнього руху.
Міська рада прийняла рішення щодо виділення коштів для закупівлі у лізинг 20 автобусів середньої місткості і цей транспорт має з’явитися на маршрутах міста до березня 2019 року. Частина автобусів має курсувати до Корабельного району та до Матвіївки, щоб мешканці мали можливість користуватися пільгами на проїзд. Відновлено роботу з ЄБРР для закупівлі сучасних тролейбусів для міста.
З нового року розпочнеться робота щодо системи управління парковками у Миколаєві.
У планах на 2019 рік реконструкція проспекту Центрального від кільця по вул. Садовій до кільця біля зоопарку.
Далі зустріч йшла у форматі запитання-відповідь.
Велика частина звернень стосувалася ремонту житлового фонду. Як зазначив О. Сєнкевич, першочергова увага міської влади буде спрямована на відновлення аварійного житла, потім будинки, де створено ОСББ. «При формуванні бюджету 2019 року я наполягатиму на тому, щоб всі проекти ОСББ були профінансовані», - сказав мер.
З колективним зверненням прийшли до мера батьки учнів школи №39. Їх турбує аварійний стан спортивної зали та спортивного майданчика.
О. Сенкевич обіцяв організувати виїзну нараду, щоб на місці оглянути обсяг робіт, а питання фінансування він особисто винесе на розгляд бюджетної комісії міської ради».

По плану очередные встречи назначены 19 ноября в школе № 57 (ул. Лазурная,46) и 21 ноября в ООШ №18 (ул. Дачная,2).
Поскольку количество посадочных мест ограничено, желающим присутствовать дают соответствующее приглашение.
Это делают члены кманды Сенкевича на остановках общественного транспорта в микрорайонах, где планируется встреча.

Инвестор.

| | | | - | | | | | |