.
О запрете (ограничении) движения автомобильного транспорта через Южнобугский мост в городе Николаеве через реку Южный Буг.

О запрете (ограничении) движения автомобильного транспорта через Южнобугский мост в городе Николаеве через реку Южный Буг.

mlp / 15.11.2017

Соответствующее распоряжение Николаевского городского головы № 360р подписала 15 ноября секретарь городского совета Т.В. Казакова.

Оно гласит:
1. Винести на розгляд виконкому Миколаївської міської ради питання заборони (обмеження) руху автомобільного транспорту, маса якого перевищує 20 т, через Південнобузький міст в місті Миколаєві через річку Південний Буг та організації руху транспортних засобів, маса яких не перевищує 20 т, лише по правій смузі руху в напрямку мікрорайону Варварівка міста Миколаєва в реверсному режимі із влаштуванням світлофорів та дозволу руху по центру проїжджої частини мосту лише легкового автотранспорту.

2. Виконавчим органам Миколаївської міської ради:

2.1. Звернутися до управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області щодо організації встановлення вагових комплексів на в’їздах до Південнобузького мосту в м. Миколаєві через річку Південний Буг та направлення своїх представників для забезпечення роботи цих комплексів.

2.2. Звернутися до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області щодо забезпечення регулювання руху транспорту на Південнобузькому мості в м. Миколаєві через річку Південний Буг та в’їздах на нього.

2.3. Підготувати та винести на розгляд виконкому Миколаївської міської ради проекти рішень про звернення до:
2.3.1. Кабінету Міністрів України з питання співфінансування робіт з капітального ремонту Південнобузького мосту в місті Миколаєві через річку Південний Буг з державного бюджету України та місцевого бюджету міста Миколаєва.
2.3.2. Міністерства оборони України з питання щодо облаштування понтонної переправи у селищі Гур’ївка для забезпечення руху автомобільного транспорту, маса якого перевищує 20 т.

2.4. Розробити проектно-кошторисну документацію першочергових заходів щодо ремонту Південнобузького мосту в місті Миколаєві через річку Південний Буг.

2.5. Протягом доби на в’їзді в місто та біля Південнобузького мосту в місті Миколаєві через річку Південний Буг встановити знаки «Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 20 т, заборонено».

3. Рекомендувати службі автомобільних доріг у Миколаївській області спрямувати рух автомобільного транспорту, маса якого перевищує 20 т, в об’їзд міста Миколаєва.

4. Питання заборони (обмеження) руху автомобільного транспорту вагою більше 20 т Південнобузьким мостом в місті Миколаєві через річку Південний Буг винести на розгляд міської ради.

Копію розпорядження направлять до Миколаївської обласної державної адміністрації.

Инвестор.

| | | | - | | | | | |