.
Народный депутат Украины о восстановлении аэропорта Николаев.

Народный депутат Украины о восстановлении аэропорта Николаев.

mlp / 20.07.2017

Об этом он написал Давид Макарьян на своей странице в Facebook.
Некоторые тезисы из его поста.

«В лютому 2017 року було призначено нового керівника аеропорту Михайла Галайка.
За тиждень ми зібрали команду та створили робочу групу, для нас це соціальний проект і ми робимо все можливе щоб через 2-3 місяці ми могли відкрити аеропорт!».

«Одно з пеших завдань яке було виконане кирівництвом аеропорта на початку діяльності це забезпечення зняття з майна арешту виконавчої служби. Після проведення інветтарізації майна для більш єфективного використання, було передано на праві господарського відання, КП" Агенство розвитку" розпорядженням Обласної Державної Адміністрації яке в подальшому було реформовано у КП "Миколаївський Міжнародний Аеропорт"».

З 01.04.17 було забезпеченно перевід 78 кваліфікованих працівників та виплату частини заборгованості заробітної, інша заборгованість плануется погашати за рахунок прибутку від операційної діяльності після сертифікаціі і початку роботи Аеродрому Миколаїв».

«Новим керівництвом аеропорту, яке особистим прикладом роботи 18 годин на добу, вірою у відновлення підприємства, разом з трудовим колективом та робочою групою зроблено:
1. прийнята програма розвитку аеропорту на 4 роки
2. включено проекти з модернізації систем навігації, звязку та світлосигнального обладнання до програми фінансування Державного Фонду Регіонального Розвитку
3. відновлюються системи авіаційної безпеки
4. проводиться навчання персоналу
5. проводяться відновлювальні роботи на пероні
6. розроблені проекти ремонту злітної полоси та почали роботи
Проекти реконструкції світлосигнального обладнання
7. ведуться ремонтні роботи на системах навігації та посадки
8. отримано сертифікат про реєстрацію аеродрому Миколаїв в єдиному реєстрі цівильних аеродромів України
9. подані документи на сертифікацію служби авіаційної безпеки до Державної авіаційної служби України
10. підготовлена вся доказова документація для сертифікації аеродрому
11. ведуться постійні переговори із авіаперевізниками щодо відновлення внутрішніх та міжнародних авіарейсів із Миколаєва.
Ведуться перемовини на запуск з Миколаєва АероТаксі - перемовини успішні!
У серпні керівництвом аеропорту разом із правлінням асоціації «Аеропорти України» планується проведення робочого засідання у Миколаєві за участю авіакомпаній, представників як аеропортів України так і представників зарубіжних аеропотів».

«Однак, деякі так звані місцеві чи то "політики" чи то "вороги" чи то "заступники-ідеологи партій", які не мають найменшого поняття та жодного відношення до принципів та особливостей роботи авіаційної галузі в цілому та Миколаївського аеропорту зокрема, продовжують чинити спроби повернути щойно відновлене та знову перспективне підприємство Миколаївщини до епохи хаосу, в якому вони так звично почувають себе вчиняючи шум гам, та питаючись знищити все можливе на шляху до нашої мети... хочу сказати псевдо патріотам - Не вийде».

«Хочу уточнити що з виділених 50 млн грн Облрадою грошей на відновлення аеропорту на рахунках підприємства знаходится поки що невикористаних 47млн грн, при тому що з березня місяця виплачується щомісячно без затримок заробітна плата, ведуться ремонтні роботи, виконаний майже повний обсяг проектних робіт та сертифікаційної документації
Гроші покладені на депозит у банк та кожен місяц отримується 500 тис грн на щоденні витрати та зарплатню.
Економія повинна буду економною!!!
Підтримка однодумців потрібна... вона мотивує!!!!»

| | | | - | | | | | |