.
Где праздновать День защиты детей!

Где праздновать День защиты детей!

mlp / 29.05.2015

Николаевцев и гостей города приглашают принять участие в праздничных мероприятиях ко Дню защиты детей.

Отдел информационно-аналитического обеспечения Николаевской ОГА соообщил об основных запланированных мероприятиях.

1 червня о 10:00
У Миколаївському міському палаці творчості учнів відбудеться ігрова розважальна програма «Здрастуй, літо!» для дітей пришкільних таборів (вул. Адміральська, 31).
У Миколаївському зоопарку пройдуть концертно-розважальні заходи для дітей. Крім того, впродовж дня у зоопарку - День відкритих дверей, дітям до 14-ти років - вхід безкоштовний (площа Леонтовича, 1).
На вул. Адміральська (перетин з вул. Радянською) відбудеться дитячий фестиваль здоров’я «Веселі старти» для дітей віком від 4 до 14 років, які вміють кататися на велосипедах.
Святковий захід «Мій дім – планета Земля» буде проведений о 10:00 на площі біля обласного Палацу культури та у концертній залі (пл. Суднобудівників, 3).
У цей святковий день пройде відкритий Чемпіонат з веслування на байдарках та каное у м. Первомайську (міський пляж, річка Південний Буг).

10:30
Відбудеться відкриття фотовиставки «Хай завжди посміхаються діти» у дитячому містечку «Казка» (вул. Декабристів, 38-а).

11:00
У Каштановому сквері пройде благодійне свято «Дитину захищає родина» (вул. Радянська).

11:00, 13:00 та 15:00 пройдуть майстер-класи «Український народний костюм» (музейний комплекс "Старофлотські казарми", вул. Набережна, 29).

14:00
У Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району відбудеться концертно-розважальна програма «Подорож казковими стежками» (вул. Корабелів, 18).

16:00
Фотовиставка дитячих робіт та конкурс малюнку на асфальті пройде у дитячому містечку «Казка» (вул. Декабристів, 38-а).

17:00
Відбудеться фестиваль дитячої творчості «KIDS FEST» та конкурс «Mini Miss&Mister Nikolaev 2015» у концертному залі «Юність» міського палацу культури «Молодіжний» (пр. Жовтневий 39-а).

1 червня, впродовж дня у Миколаївському обласному художньому музеї ім.В.Верещагіна день відкритих дверей, вхід вільний (вул. Велика Морська, 41).

2 червня 10:00
пройде свято дитинства «Щоб дитина була щасливою» у бібліотеці-філії №18 ЦБС для дорослих (пр.Корабелів,12).
10:00 - 17:00 відбудеться музейний квест «Цікаве літо у музеї» у Музеї суднобудування та флоту (вул. Адміральська, 4).

3 червня 9:30
усі бажаючі можуть відвідати святкову концертну програму «Діти – майбутнє нації» у парку культури та відпочинку «Ліски» (вул. Бутоми, 3).
10:00
відбудуться спортивно-ігрові програми «Веселі старти» для дошкільних навчальних закладів у Палаці спорту «Надія» (вул. Карпенка, 40-а).

| | | | - | | | | | |