.
«Народный фронт» призывает жителей Николаевщины помогать участникам АТО и членам их семей.

«Народный фронт» призывает жителей Николаевщины помогать участникам АТО и членам их семей.

mlp / 19.03.2015

На Миколаївщині активісти партії «Народний фронт» здійснюють допомогу учасникам АТО та членам їх родин. У цій благодійній діяльності беруть участь депутати місцевих рад, голови та прості члени первинних організацій «Народного фронту».

«На місці завжди видніше, чим та як можна допомогти. Ми не знаходимось осторонь проблем нашого суспільства, а намагаємось вирішити їх. Це святий обов’язок кожного громадянина - підтримати і тих, хто на передовій, і тих, хто в тилу. Ми повинні підтримати цих людей, оточити своєю турботою», - так прокоментував цю ініціативу голова Миколаївської обласної організації «Народного фронту», депутат обласної ради Вадим Підберезняк.
За побажанням військових та членів їх родин ми не можемо розголошувати їх імена та адреси, але приведемо приклади такої допомоги по районах області. Всього за два тижні діяльності активістів були знайдені такі люди, і вже же щось вдалося вирішити. Вирішити деякі, на перший погляд, прості речі, які значно покращують життя людей.
Так у Баштанському районі, активісти «Народного фронту» знайшли мати бійця АТО, яка тяжко хвора та потребувала опіки і матеріальної допомоги на лікування. Жінку відвідували, радилися з лікарями щодо її потреб, організували збір та надали коштів.
У Веселинівському районі було організовано збір та передано кошти на лікування бійцю, у Варадіївському районі було надано бійцю АТО для домогосподарства бензопилу, а у Єланецькому районі бійцю надали транспорт для поїздки в Одесу для медогляду.
У Миколаївському районі була надана організаційна допомога трьом бійцям, зокрема, надано 2 га землі, відновлено військовы документи, що згоріли в зоні АТО.
У Новобузькому районі родині допомогли дровами; іншій родині допомогли зв'язатися із бійцем з зони АТО; відділили земельну ділянку вояку та провели збір коштів для учасників АТО на ярмарку під час Масляної.
У Березанському районі допомогли зв’язатися родині з бійцем у зоні АТО, закупити та передати бронежилет, а також знайдено кошти на поховання, на жаль, одного з бійців.
У Доманівському районі було організовано збір коштів на лікування пораненого бійця, а іншому через поранення допомогли прискорити оформлення інвалідності.
У Первомайському районі одразу декільком бійцям закуплено та передано військову форму, бронежилети, каски, берці, спальні мішки, підлокітники, наколінники, термобілизну та ін. Зокрема, до цього ще долучилися народні депутати України Тарас Кремінь та Ігор Бриченко. По самому місту Первомайську для лікування пораненого бійця зібрали та передали кошти.
В Очаківському районі та місті Очакові бійцям допомогли з виділенням земельної ділянки. В місті Южноукраїнську опікується родина бійця, що після лікування знову вирушив у зону бойових дій.

Голова Миколаївської обласної організації Вадим Підберезняк закликав усіх небайдужих, незалежно від партійності та політичних поглядів, приєднатися до ініціативи «Народного фронту» та примножити допомогу нашим захисникам, підтримати їхні родини.

| | | | - | | | | | |